Chantal Bekaert

Yoga DocenteChantal heeft al heel haar leven een passie voor dansen, lesgeven en …. YOGA.

In September 2015 richt zij – The Yoga Retreat – op te Sterrebeek. Ze creëerde een unieke omgeving die rust en sereniteit uitstraalt, een plaats waar iedereen afstand kan nemen van de dagdagelijkse prikkels.

Chantal heeft al meer dan 10 jaar ervaring als yoga docente.
Naast het oprichten van haar Dansstudio in 2004 (Dansstudio Jazz D’Nova – www.jazzdn.be ) is ze haar disciplines verder gaan uitbreiden met yoga trainingen- en workshops in binnen-en buitenland bij gerenomeerde internationale yoga docenten.
In juni 2011 reist Chantal naar New York om daar yoga & dans te volgen in de Alvin Ailey Dance Studios in New York. In 2014 breidt ze haar yoga ervaring uit in Thailand. In juni 2017 geniet ze van verschillende sessies op 3 verschillende locaties in Bali. In mei 2019 heeft Chantal aanvullend de 'Teacher Training Yin Yoga' met succes beëindigd.

Chantal leeft voor haar passie en bruist van energie. Haar liefde voor yoga voel je telkens opnieuw in haar sessies. Haar gedrevenheid uit zich in haar dynamiek en flowstijl die iedereen motiveert.

Chantal geeft yoga sessies aan kinderen, tieners en volwassenen.
Daarnaast geeft ze ook privé sessies die meer en meer worden aangevraagd. Chantal zorgt hierbij als personal coach voor een individuele begeleiding en een op maat gemaakt oefeningsprogramma.
Tenslotte verzorgt Chantal ook wekelijkse sessies in verschillende bedrijven.
Ze is de drijvende kracht van Dansstudio Jazz D’Nova en
samen haar docenten team geeft ze wekelijks danslessen.

Verder is zij de toegewijde mama van haar twee zoontjes Quentin en Alexander.

Picture