VoedingsadviesVermits de gemiddelde levensverwachting van de huidige generatie steeds toeneemt, moet je lichaam langer mee, waardoor het zorg dragen voor uw lichaam nog belangrijker is geworden. Dit is maar één van de vele redenen waarom steeds meer mensen het belang van een gezond lichaam erkennen en als prioritair beschouwen.
Ik als voedingsconsulente sta hen daar in bij met advies en ondersteuning, in die mate dat de omschakeling naar een gezondere levensstijl met zo min mogelijk inspanningen kan worden gerealiseerd en met een minimale impact op de persoonlijke levenswijze.

Aan de hand van kennisoverdracht en persoonlijke ervaring ga ik samen met jou op zoek naar de optimale manier om uw doel te verwezenlijken zonder te moeten inboeten op je huidige levenskwaliteit.

We streven naar een gezond lichaam, een tevreden gevoel over jezelf én dit alles zonder je huidige levensstijl helemaal te moeten omgooien.

Tijdens een eerste consultatie probeer ik inzicht te krijgen in je verwachtingen, je eetpatroon, je streefdoelen en motivatie.

Informatie over producten, het voedingsdagboek, hoe je maaltijden kan samenstellen, hoe een gemiddelde dag eruit kan zien komen allemaal aan bod. Aan de hand van enkele eenvoudige tips en tricks ervaar je al snel de voordelen van een gezonder lichaam.

Doelgroepen:

  • Iedereen die op zoek is naar een betere balans qua voeding en levensstijl;
  • Iedereen die graag op een correcte en volhoudende manier aan zijn gewicht wil werken;
  • ...