Personal CoachPrivé sessies worden dagelijks geboekt. Chantal zorgt hierbij als persoonlijke coach voor een individuele begeleiding en een op maat gemaakt trainingsprogramma.
Haar aanbod is zeer gevarieerd. Enerzijds zal ze u persoonlijk begeleiden tijdens een yoga practice, pilates sessie, spierverstevigende training, cardio coaching, HIIT training, prenatal yoga, herstellende yoga sessie voor burn-out, .... Anderzijds zal ze in samenwerking met kinesitherapeuten en osteopaten oefeningen/practice samenstellen om uw lichaam weer optimaal trachten te laten functioneren.

Wenst u niet meteen op te starten in een groepssessie, dan kan u ook steeds bij haar terecht voor enkele privé sessies om alles onder de knie te krijgen vooraleer u in groep van start gaat.

De sessies zijn altijd aangepast aan uw persoonlijke behoeften en bieden uiteraard persoonlijke begeleiding.
De oefeningen zijn samengesteld zodat ze voldoende variatie bieden.

Privé sessies kunnen geboekt worden voor kinderen, tieners en volwassenen.

De unieke en persoonlijke aanpak van - The Yoga Retreat - is zo succesvol geworden dat ze naast de dagelijkse privé sessies nu ook gepersonaliseerde coaching organiseert in de studio zelf en op verplaatsing. (team buildings, familie uitstap, events, verjaardagsfeestje, vrijgezellenfeestje, ...)
Chantal is tevens werkzaam in verschillende bedrijven.
Verder is Chantal actief als personal coach voor jullie openingsdans voor het huwelijk.

Picture